Vinkkejä tahranpoistoon

Monet nestemäiset tahrat (esim. kahvi, tee, punaviini yms.) on mahdollista saada matosta pois, jos tahra käsitellään tuoreena. Tärkeintä on pitää tahra kosteana siihen saakka, kunnes matto saadaan pesuun. Tahraan kannattaa laittaa puhdasta vettä, joka laimentaa tahran ja pitää sen kosteana.

Pesuainetta tai tahranpoistoainetta ei kannata laittaa tahraan, ellei ole varma, että tahran saa sillä kokonaan pois, sillä se vaikeuttaa tahranpoistoa pesulassa. Eli tahra kannattaa kostuttaa vedellä ja tuoda matto mahdollisimman nopeasti pesuun.

Maton suojakäsittely hylkii likaa

Paperinarupuuvillamatoissa ja joissain muissa, kuten monissa plyysi- ja nukkamatoissa, on uutena tehty lianhylkimissuojakäsittely. Käsittely kestää hyvänä 1–2 vuotta riippuen siitä, miten kovalla kulutuksella matto on (esim. eteisen matossa suoja kuluu nopeammin). Tämänkin jälkeen suoja vaikuttaa vielä jonkin aikaa, joissain tapauksissa jopa 3-4 vuotta.

Suojan tarkoituksena on, että lika ja tahrat eivät tartu mattoon niin helposti. Teemme matoille suojakäsittelyä 10,00 €/m2, mutta voit myös ostaa meiltä suoja-ainetta ja tehdä käsittelyn itse kotona. Kysy tästä lisää!

Tehokkaat puhdistus- ja suoja-aineet

Suoja-aine on todella monipuolinen, sillä se käy huonekaluista autonverhoiluun. Meillä on myynnissä puhdistus- ja suoja-aineita myös nahkakalusteille ja mm. auton nahkaverhoiluun. Tuotteet ovat tunnettuja Softcare™-tuotteita.

Tervetuloa tutustumaan – esittelemme mielellään tuotteita ja näytämme suoja-aineen tehokkuuden!